Lekker lunchen in Amersfoort

Lekker lunchen in Amersfoort

Dit weekend ging ik met mijn zusje koffie drinken in de stad. Het was heerlijk terras weer en voor mij een goed moment om even lekker buiten te zijn. Ik word gelukkig van een goede koffie, lekker taartje en een heerlijke biologische lunch. Wij kozen ervoor om neer te strijken bij Brood & Zoets. Het was vooraf alleen zo lastig kiezen. Er zijn zoveel leuke plekjes waar je heerlijke koffie of thee kan drinken, de kinderen het fijn hebben en waar je ook lekker kan lunchen. Tijd om mijn favoriete plekjes met jullie te delen!

Coffee Corazon

Heerlijke koffie, zelfgemaakte taarten en lekker biologisch lunchen kun je bij Coffee Corazon. De kinderen zijn hier absoluut niet vergeten, de eerste etage is een speelparadijs! Kinderen spelen met allerlei speelgoed of lezen een boekje. En de mama’s en papa’s kunnen even heerlijk ontspannen. Dit is dan ook de plek waar wij het meeste komen voor een goede koffie. Oh, vergeet vooral de warme appeltaart niet te proeven!

BUUF in de Serre

Taartjes eten in de serre van het voorlopig Klooster De Mariënhof. Dat doe je bij BUUF in de Serre. Je eet hier heerlijke zoete en hartige taartjes gemaakt van streekproducten. Sinds kort is er ook een buitenterras. En ze bezorgen ook thuis, jummie!

Zandfoort aan de Eem

Voeten in het zand met een drankje in je hand. Lekker hapje erbij. Zandfoort aan de Eem, het stadsstrand waar kinderen heerlijk buiten kunnen spelen in het zand of met de waterpomp. Je kunt hier ook borrelen of dineren, dus no problemo als de gezelligheid wat uitloopt.

SEM – Sla En Meer

Biologisch, lekker én gezond lunchen kun je bij SEM. SEM is Sla En Meer. Veel heerlijke salades en gezonde sapjes. Gezonde voeding die ook nog eens lekker smaakt. Denk aan vegan brownies, blauwe bessen limoen cheesecake en speltbroodjes voor de kinderen. Als je hier luncht, loop je met een vrolijk buikje weer weg :D.

Brood & Zoets

Het interieur bij Brood & Zoets doet schattig aan. Zelfgemaakte taartjes, verse sapjes, gezonde broodjes én fijn bijkletsen met je gezelschap. Ze hebben hier ook verse soep en biologische quiche. De high tea is hier heerlijk, voor de echte zoetliefhebbers onder ons. Brood & Zoets is vroeg open, waardoor je hier ook voor ontbijt terecht kan.

Mocht jij nog leuke lunch plekjes weten in Amersfoort, laat het mij dan weten!