GRATIS GELUKSESSIE

Gratis gelukssessie

“ Ik geniet met aandacht van de kleine dingen in het dagelijks leven als mama met jonge kinderen.”

Wil jij (meer) genietend de dag doorkomen met jonge kinderen? En ben je klaar om te kiezen voor jouw geluk?

Lees even door en plan een gratis geluksessie met mij in.

Want:
Je verdient het niet om met een hoofd vol wolken je dag door te komen.
Je mag genieten van de dingen die voor jou belangrijk zijn.
Je mag mij zeggen dat het allemaal even te veel is geworden.
Je mag de ballen zo nu en dan even neerleggen.
Je mag je onzeker voelen bij het moederschap.
Je mag vinden dat het moederschap misschien wel helemaal anders is dan je je had voorgesteld.
En je mag ook genietend en trots achter de kinderwagen lopen, met alle emoties die er zijn!

Een aantal jaar geleden liep het bij mij niet lekker. Ik was zwanger van mijn tweede kindje en kreeg bekkeninstabiliteit. Ik kon halverwege de zwangerschap niet meer goed mijn werk uitvoeren en werd gedeeltelijk ziekgemeld. De klachten waren ernstiger en dieper en dus volgde al snel een volledige ziekmelding. Thuis zitten en niet meer elke dag de dingen kunnen doen wat je graag wilt. Dat voelde beperkt, heel erg beperkt. Ik had geen energie meer, ondanks dat ik een peutertje had rondlopen die toch de nodige aandacht verdiende. Alleen ík kón het niet geven. Hoe graag ik dat ook wilde. Ik kwam niet meer van de bank af. Wat schaamde ik mij en de schuldgevoelens werden groter. Hier heb ik toch niet voor gekozen? Ik wilde net zo hard rennen in de maatschappij zoals al mijn vriendinnen dat deden. Wat dat hoort toch? Dan telde ik pas mee. Een probleem had ik niet, overtuigde ik mijzelf ervan. De ballen begonnen langzaam te vallen. Er was hulp nodig. Lang heb ik getwijfeld, maar ik kón niet anders. De baby werd geboren, onze mooie dochter. Een pittige periode volgde. Zij deed het geweldig, alleen haar mama niet zo. Ik blijf de bekkeninstabiliteit behouden. De hulp bleek komen. En ik zakte weer weg. Ik kreeg weer steeds vermoeid. Ik leefde op koffie. Ik vond de dag met kinderen weinig aan. Het genieten werd minder..

Elke dag bleef ik 10 minuten wandelen. Niet veel zou je misschien denken. Toch is elke minuut buiten er een. Ik rook de buitenlucht, liep langs een watertje en door het groene gras. Ik dacht dan veel na. Over hoe ik mij voelde, wat ik er aan zou willen doen en waar ik naar toe wilde. Veel antwoorden kwamen niet omhoog. Tot op een moment dat ik een omslagpunt bereikte. Dit punt was mijn diepste dal, ik werd wakker en wist niet waarvoor ik mijn bed uit moest komen. Maar ik had alles, toch? Ik had een lieve man, twee mooie kindjes, lieve familie en vrienden. Een groot koophuis, een baan (die ik later ben kwijtgeraakt door de bekkeninstabiliteit) en een auto. Ik kon de boodschappen én meer betalen en kopen wat ik wilde. Zoveel luxe om mij heen, maar ik voelde mij leeg. Ik kwam uit bed en deed alles op de automatische piloot. De kinderen werden aangekleed, het ontbijt werd verzorgd en de kindjes bracht ik naar de opvang.  Toen ik even met een kop koffie zat, viel langzaam het kwartje. Ik ben mezelf kwijt. Ik heb het moederschap en mijn vermoeidheid niet omarmd, ik vecht er zelfs tegen. Ik liep over mijn eigen grenzen, maakte dingen niet bespreekbaar en was angstig. Dit wilde ik niet langer. Ik wilde meer lichtheid ervaren, meer vrijheid en eigenlijk ook wel wat vertragen. In de hoge versnelling leven, daar deed ik en mijn lijf het niet goed op. Ik moest mezelf er aan overgeven. Ik moest mijn eigen grenzen leren accepteren. Er kwam een schoonmaakster (had ik veel eerder moeten doen..), er was oppas voor mijn zoontje en ik nam een coach in de hand. Ik leerde dat al mijn emoties er mogen zijn, ook de negatieve emoties. Dat hulp vragen niet hetzelfde als falen is. Het ging langzaam emotioneel beter. Met aandacht pakte ik dagelijkse activiteiten op. Ik genoot van alle kleine dingen om mij heen. Dit gun ik élke mama.

Heb je één of meerdere herkenningspunten? Plan dan een gratis geluksessie met mij in!

Samen kijken we naar wat op dit moment jou energie kost en wat jou energie geeft. Het gaat om jou balans tussen eventueel werk en thuis.

Je weet aan het einde van de sessie de eerste stap die je kan zetten om (meer) te genieten van de kleine dingen. Ook kijken we hoe ik jou verder kan helpen om met aandacht meer te genieten en meer balans in het dagelijks leven te ervaren.

Het gesprek duurt 30 minuten door een videogesprek. Je kunt dus thuis vanaf de bank of de keukentafel tot mooie inzichten komen.

Ja, ik plan graag mijn gratis gelukssessie in!

“Het voelde niet als therapie, maar als een fijn gesprek met iemand die goed kan luisteren en ook nog een de tools heeft om daar iets mee te doen.”

“Daniëlle luistert, kijkt en observeert op een heel natuurlijke wijze. Dat hielp mij enorm bij het ordenen van mijn gedachten en het uitspreken ervan zorgde dat ik dingen ontdekte over mijzelf en mijn leefsituatie die ik nog niet eerder zo serieus had bekeken.”

“De uitleg waar balans uit bestaan en tips hoe dit te bereiken waren een eye-opener.”

“Ook als je op het eerste gezicht denkt dat het allemaal wel lekker loopt, is dit nuttig. Het voelde heel luxe om een klankbord te hebben, een luisterd oor dat ook nog eens oplossingsgericht meedacht.”

“Ik hoef niet alles te doen en sommige dingen hoeven niet direct. Prioriteiten anders stellen en mijn energie verdelen heeft mij al zoveel geholpen!”

“Daniëlle heeft een lieve, open uitstraling en oprechte interesse in mensen.”