ONLINE COACHINGSTRAJECT

ONLINE COACHINGSTRAJECT

Coaching voor moeders. Voor meer rust in je gezin, meer tijd voor jezelf en meer genieten van de kleine dingen in jouw leven als mama. Herkenbaar, praktisch en met een eerlijke kijk op happiness, mama zijn en meer!

Ik ben mama, en meer!

Je hebt het druk. Uiteraard. Het moederschap is veel. Je hebt soms het gevoel opgeslokt te worden door alle dagelijkse verplichtingen. Het lijkt of alles goed gaat, maar soms is het even gewoon zwaar. Het liefst speel je met je kind(eren) en geniet je met volle teugen van ze. Je wilt het graag goed voor ze doen. Soms kun je je machteloos voelen als je kind(eren) thuis zijn of word het je te veel. Of je denkt dat op het eerste gezicht allemaal wel lekker loopt. Je zoekt dan meer een klankbord of wil je een oplossing voor een specifieke situatie waar je tegen aan loopt. In beide gevallen is het oké om wat hulp in te schakelen.

“Jij mag gaan genieten van alle dingen die je hebt.”

Coaching voor moeders

Als mamacoach kijk ik naar diverse elementen in jouw leven als mama. Je leert meer je grenzen aangeven en meer je kwetsbaar op te stellen. Met aandacht meer genieten.

In het coachtraject behandelen we jouw energiebronnen, omgang met de verschillende rollen, jouw dromen, jouw verlangens, onzekerheden, hoe je de juiste keuzes maakt, leer je (nog) beter je grenzen stellen, hoe je goed voor jezelf kan (blijven) zorgen en van welke kleine dingen in het dagelijks leven jij het meest geniet. Als er thema’s bij jou aangeraakt worden, begeleid ik je daar liefdevol in.

Ik coach intuïtief en met een positieve, eerlijke en praktische benadering. Ik geef je herkenning. We spreken ontspannen over je vraagtekens, onzekerheden en worstelingen. Schaamte en schuldgevoel mogen er bij mij zijn. Ik kijk naar waar ruimte ligt en waar nodig confronteer ik. Ik luister, oordeel niet en help je graag op weg. Ik geef je inzichten en handvatten waar je na de sessies zelf mee aan de slag kan.

Online coachingstraject voor moeders betekent bij mij:

 • Coachingstraject van een half jaar met 7 coachingssessies (t.w.v. €475).
 • Online via 1-op-1 videogesprekken, makkelijk vanaf je eigen bank of keukentafel.
 • We spreken elkaar om de 2 á 3 weken.
 • De gesprekken duren ongeveer 45 minuten.
 • Intakegesprek via Skype of Facetime (gratis).
 • Na 3 maanden hebben wij een bijpraatsessie. Heel wat situaties zijn na het traject voorbijgekomen waar je op eigen tempo met alle handvatten en nieuwe inzichten aan de slag bent gegaan. Hoe is de balans nu? Doe je dagelijks de dingen die jouw gelukkig maken? Deze vragen staan tijdens deze nazorg sessie dan ook centraal (t.w.v. €67,50).
 • Jouw investering in jezelf voor dit pakket is €425 euro (bij eenmalige betaling). Dit bedrag is inclusief 21% btw. Betalen in termijn is eventueel mogelijk.

Wil jij ook de luxe van een coach en gun jij jezelf het moederschap vol happiness en meer? Wil je meer weten over het coachingstraject of wil je eerst een gratis startgesprek?

Neem contact met mij op en dan ga we samen kijken wat ik voor je kan betekenen!

Ja, ik plan graag een gratis startgesprek in!

  “Het voelde niet als therapie, maar als een fijn gesprek met iemand die goed kan luisteren en ook nog een de tools heeft om daar iets mee te doen.”

  “Daniëlle luistert, kijkt en observeert op een heel natuurlijke wijze. Dat hielp mij enorm bij het ordenen van mijn gedachten en het uitspreken ervan zorgde dat ik dingen ontdekte over mijzelf en mijn leefsituatie die ik nog niet eerder zo serieus had bekeken.”

  “Ik hoef niet alles te doen en sommige dingen hoeven niet direct. Prioriteiten anders stellen en mijn energie verdelen heeft mij al zoveel geholpen!”

  “De uitleg waar balans uit bestaan en tips hoe dit te bereiken waren een eye-opener.”

  Photo by Roanna Fotografie