De kracht van kwetsbaarheid – boek

De kracht van kwetsbaarheid – boek

Vakantie betekent voor mij boeken lezen, zoveel mogelijk boeken. In de praktijk komt dat neer op ongeveer 1 a 2 boeken… tja, een peuter en een dreumes geeft behoorlijk wat drukte op een dag. Maar wat ben ik blij als ik tijdens een slaapje van de jongste eventjes de tijd kan nemen om te lezen. Dit keer koos ik voor De kracht van kwetsbaarheid van Brené Brown. Over dat kwetsbaarheid juist geen zwakte is, dat het moed vergt om kwetsbaar op te stellen. De inleiding speekt mij direct aan; over onzekerheden en emoties waarmee we elke dag geconfronteerd worden geen vrijwillige keuze is, ze mogen er zijn. De enige keuze die we hebben is hoe we ermee om willen gaan! Omarm die kwetsbaarheid dus!

“de moed de volwassen te zijn die we willen dat onze kinderen worden.”

Ik droom nog even verder in dit inspirerend boek 😀

Heb jij dit boek al gelezen? Ik ben benieuwd naar jouw ervaring!