HOME

HOME

Ik geniet met aandacht van de kleine dingen in het dagelijks leven als mama met jonge kinderen.

Wil jij (meer) genietend de dag doorkomen met jonge kinderen? En ben je klaar om te kiezen voor jouw geluk?

Want:
– Je mag genieten van de dingen die voor jou belangrijk zijn.
– Je verdient het niet om met een hoofd vol wolken je dag door te komen.
– Je mag mij zeggen dat het allemaal even te veel is geworden.
– Je mag de ballen zo nu en dan even neerleggen.
– Je mag je onzeker voelen bij het moederschap.
– Je mag vinden dat het moederschap misschien wel helemaal anders is dan je je had voorgesteld.

Jij mag ook genietend en trots achter de kinderwagen lopen, met alle emoties die er zijn!

Heb je één of meerdere herkenningspunten? Plan dan een gratis geluksessie met mij in!

Een aantal jaar geleden liep het bij mij niet lekker. Door bekkeninstabiliteit heb ik afgelopen jaren veel teleurstellingen verwerkt, het is een zware periode. Ik heb door deze periode ook veel geleerd en kreeg langzaam aan regie terug op mijn leven. Ik heb geleerd het geluk te zien in de kleine dingen, over gezonde voeding en gebruik producten die bijdragen aan mijn dagelijks geluk.

Tijdens al mijn dagelijkse wandelingetjes en meditaties dacht ik vaak na wat mijn verlangens zijn. Mijn verlangens voor mijn herstel, mijn gezondheid, mijn passies en meer. Toen is mijn intentie geboren voor het begeleiden van andere mama’s. Herkenbaar, praktisch en een eerlijke kijk op happiness, mama zijn en meer. Inmiddels ben ik gecertificeerd mama coach en hoop ik jou te kunnen bemoedigen en inspireren!

Samen kijken we tijdens een geluksessie kort naar wat op dit moment jou energie kost en wat jou energie geeft. Het gaat om hoe jouw balans nu is.

Je weet aan het einde van de sessie welke kleine stap je morgen al kan zetten om (meer) te genieten van de kleine dingen. Ook kijken we hoe ik jou verder kan helpen om met aandacht meer te genieten en meer balans in het dagelijks leven te ervaren.

Het gesprek duurt 30 minuten door een videogesprek. Je kunt dus thuis vanaf de bank of de keukentafel tot mooie inzichten komen.

Ja, ik plan graag mijn gratis geluksessie in!

    “Het voelde niet als therapie, maar als een fijn gesprek met iemand die goed kan luisteren en ook nog een de tools heeft om daar iets mee te doen.”

    “Daniëlle luistert, kijkt en observeert op een heel natuurlijke wijze. Dat hielp mij enorm bij het ordenen van mijn gedachten en het uitspreken ervan zorgde dat ik dingen ontdekte over mijzelf en mijn leefsituatie die ik nog niet eerder zo serieus had bekeken.”

    “De uitleg waar balans uit bestaan en tips hoe dit te bereiken waren een eye-opener.”

    “Ik hoef niet alles te doen en sommige dingen hoeven niet direct. Prioriteiten anders stellen en mijn energie verdelen heeft mij al zoveel geholpen!”