HALLO WERELD

HALLO WERELD

Jij bent vast nieuwsgierig naar het ontstaan van mamashappiness.com. Eigenlijk is het idee uit meditatie en wandelen ontstaan. Door bekkeninstabiliteit heb ik afgelopen jaren veel teleurstellingen verwerkt, het is een zware periode waar ik nog steeds midden in zit. Ik heb in deze periode ook veel geleerd en kreeg regie terug op andere aspecten in mijn leven. Ik heb geleerd het geluk te zien in de kleine dingen, over gezonde voeding en gebruik producten die bijdragen aan mijn dagelijks geluk. Ik loop elke dag buiten, en tijdens al deze wandelingetjes en meditaties dacht ik vaak na wat mijn verlangens zijn. Mijn verlangens voor mijn herstel, mijn gezondheid, mijn passies en meer. Toen is mijn intentie geboren voor een eigen plekje op het internet. Een herkenbare, praktische en eerlijke kijk op happiness, mama zijn, food en meer. Na ruim een jaar ben ik in 2017 de eerste stapjes gaan zetten. Een leuk feitje, dit was op dezelfde dag dat mijn jongste mini haar eerste stapjes zelfstandig zette. Mijn kindjes bemoedigen mij, en misschien kan ik jou een beetje bemoedigen en inspireren.2 thoughts on “HALLO WERELD”

  • Hallo Danielle,

    Wat een mooie website!!! Mooi dat je deze stap hebt gezet en zo ook anderen kunt inspireren. Ik krijg trek van je blog over sap en vind het leuk meer te gaan lezen van je.

    Heel veel liefs en altijd welkom in De Bilt!
    Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *